App

Hoe een app verwijderen op iphone 6

images hoe een app verwijderen op iphone 6

Je hoeft de inhoud van deze pagina niet per se door te lezen, maar daardoor krijg je wel een goed idee van de gevolgen van het verwijderen van je Instagram-account en de alternatieven die je hebt. Some VPN services can cause issues with loading certain web sites or accessing the internet altogether. Het verwijderen gaat misschien niet zo eenvoudig als je zou willen. Bedankt - laat ons weten hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je account in.

 • How to uninstall a VPN from your iPhone or iPad
 • iOS Een getal wissen in de Calculator app appletips

 • images hoe een app verwijderen op iphone 6

  U kunt de apps op het beginscherm ordenen, deze in mappen zetten Als u een pagina wilt verwijderen, verzamelt u al uw apps in een ander Lees hoe u geïnstalleerde apps verwijdert op een iPhone, iPad of iPod touch.

  Sometimes you may want to remove a VPN from your iOS device, either Most modern iOS VPNs come in the form of an app in the App Store. Wanneer je wel eens de Calculator app gebruikt op je iPhone of iPod dat onmiddellijk het laatste cijfer van het getal zal worden verwijderd.
  Je hoeft de inhoud van deze pagina niet per se door te lezen, maar daardoor krijg je wel een goed idee van de gevolgen van het verwijderen van je Instagram-account en de alternatieven die je hebt.

  Als u een map wilt maken, sleept u een app boven op een andere app.

  How to uninstall a VPN from your iPhone or iPad

  Nadat je dat gedaan hebt zal je account permanent verwijderd worden, samen met alle relevante content en gegevens. Tik op de optie 'Helpcentrum'. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je account in. Wanneer het proces afgerond is zul je niet meer met je gebruikersnaam in kunnen loggen of geplaatste foto's of video's terug kunnen halen.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6
  Match com official login for facebook
  Waarschuwingen Het is niet mogelijk om je Instagram-gebruikersnaam te deactiveren en het later opnieuw te activeren.

  iOS Een getal wissen in de Calculator app appletips

  Lees de korte beschrijving van Instagram over het verwijderen van je account. Tik op 'Je account beheren'.

  Video: Hoe een app verwijderen op iphone 6 How To Delete/Move Apps on iPhone 7

  Merk op dat als je later weer een Instagram-account aan wilt maken, je voor je nieuwe account niet weer dezelfde gebruikersnaam kunt gebruiken. Tips Vergeet niet om alle foto's en video's die je wilt bewaren op te slaan voordat je je account verwijdert.

  Als er geen stippen aan de rechterkant van de heldere stip staan, maakt u een nieuwe pagina als u een app naar die kant van het scherm sleept.

  Back to Top Questions. Related Help Center FAQs; I tried to download the Facebook app for iPhone or iPad and How do I update my iPhone, iPad or iPod. Wat is de beste oplossing om je privédata te verwijderen en welke apps gaan je daarbij helpen?

  Video: Hoe een app verwijderen op iphone 6 Android: app verwijderen via Play Store

  In deze tip lees je Versie Gratis+ In deze tip lees je hoe je de screenshot tekentools op je iPhone, iPad en Mac gebruikt. SHARES. Er is geen officiële manier om een Apple ID te verwijderen, maar je kunt dit Als je een iOs-apparaat gebruikt, dan zul je de documenten in de bijbehorende apps 6.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6

  Bel Apple Support op het juiste telefoonnummer en leg uit dat je je Apple.
  Als u een map wilt maken, sleept u een app boven op een andere app. Apps in een map zetten Als u veel apps hebt, kunt u gerelateerde apps in mappen te zetten. Tap on the VPN configuration profile that you intend to delete.

  Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je account in. Conclusion Some VPN services can cause issues with loading certain web sites or accessing the internet altogether. Houd een app op het scherm ingedrukt totdat ze allemaal bewegen.

  Open de webbrowser van je voorkeur.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6

  images hoe een app verwijderen op iphone 6
  Hoe een app verwijderen op iphone 6
  Als er geen stippen aan de rechterkant van de heldere stip staan, maakt u een nieuwe pagina als u een app naar die kant van het scherm sleept.

  Merk op dat als je later weer een Instagram-account aan wilt maken, je voor je nieuwe account niet weer dezelfde gebruikersnaam kunt gebruiken. Je kunt je Instagram-account niet verwijderen in het menu 'Profiel bewerken', maar wel met de optie 'Helpcentrum' in je Instagram-instellingen.

  Tik op de Instagram-app om Instagram te openen. Of veeg naar links om de apps op die pagina te bekijken. Ga op de website van Instagram naar de pagina Je account verwijderen.

  0 Replies to “Hoe een app verwijderen op iphone 6”